Laske hinta opinnäytetyösi oikoluvulle


(oletus)

Mikä on oikoluvun aikaraja?  


Koulutuksen taso? 

Valitse tiedoston lähetykselle toinen päivämäärä

Haluan lähettää työni nyt
Saat työsi oikoluettuna viimeisään: :

Hinta yhteensä: *

* ALV-vapaa. Arvonlisäveroa ei veloiteta.
Maksa turvallisesti, helposti ja nopeasti käyttämällä:
Profile picture
Mikael
Sunnuntai 12. maaliskuuta 2017
Loistava firma!!

Kumpa scribbrin kaltaisia yrityksiä olisi enemmän. Kaikki toimi nopeasti, helposti ja ammattitaitoisesti! 24h-palvelu oli juuri sitä, mitä tarvitsin. Chat-toiminto oli loistava, ja vaikken puhu englantia äidinkielenäni, pystyin silti puhumaan jollekkin kotimaastani. Olen iloinen, että löysin heidät :)

Toggle switch
Profile picture
Helena
Maanantai 27. helmikuuta 2017
Oli minulle avuksi!

Palvelu on auttanut minua valtavasti väitöskirjani kanssa. Ammattilaiseni korjasi lauserakenteita ja kirjoitusasua. Kappaleiden lukeminen on nyt valtavasti helpompaa. Hän antoi minulle myös loistavia vinkkejä tulevaisuuden varalle! Loistavaa työtä!! 5 tähteä

Toggle switch

Kuinka laskemme hinnan?

Oikoluku ja rakenteen tarkistus

Oikoluku on palvelu, jota tarjoamme korjaamaan opinnäytetyösi tekstiä. Ammattilaisemme korjaa suoraan kielioppivirheesi. Lisäksi voit myös tarkistuttaa opinnäytetyösi rakenteen. Silloin ammattilaisemme kiinnittää erityistä huomiota opinnäytetyösi rakenteeseen ja antaa sinulle palautetta, jonka avulla voit parantaa sitä.

Hinta per sana

Laskettu hinta perustuu oikoluettavien sanojen määrään ja sanakohtaiseen hintaan. Sanakohtainen hinta määrittyy haluamasi aikarajan mukaan. Lisäksi hintaan lisätään 15 € aloitusmaksu.