1

Esimerkki parannellusta asiakirjasta

Oikolukijanne korjaa kieli- ja johdonmukaisuusvirheet suoraan tekstissä Word Jäljitä muutokset -toiminnon avulla ja tarjoaa lisäehdotuksia kommentteihin.

Tutustu alla olevaan esimerkkiin ja lataa koko tiedosto täältä.

Aloittaessani Talonvaltaaja-dokumentin tekoprosessia, sen esitt√§m√§st√§ tapahtumasta, Ppolaaritalon valtauksesta, oli kulunut aikaa noin puolitoista vuotta. L√§ht√∂kohtana oli jo-tapahtuneen rekonstruointi mm. still-kuvien ja haastattelujen avulla. Alkuvaiheessa pyrin tietoisesti pit√§m√§√§iseen oman suhtautumiseni tapahtuneeseen mahdollisimman avoimena, sill√§ aihe innosti etsim√§√§n, tutkiskelemaantutkimaan ja pohtimaan. Pyrin v√§ltt√§m√§√§n liianennenaikaista ‚ÄĚtuomiota‚ÄĚ tapahtumasta tai tapahtumaan osallistuneiden toiminnasta (valtaajat, poliisi, kiinteist√∂n omistajan edustaja), jottei oma mielipitedeni johtaisi elokuvaa sellaiseen suuntaan, josta t√§ytyisi palata takaisin my√∂hemmmin.

Projektin ollessa alussa olin utelias ja tahdointoen tietää oppia mahdollisimman paljon valtaajien ideologiasta, toimintatavoista ja arkielämästä. Olin ja kiinnostunuten myös talonvaltaajien keskinäisistä suhteista, yhteisön toiminnasta, kommunikaatiosta ja niitä heitä yhdistävistä tekijöistä.

Talonvaltaus luokitetaan n√§in ollen Ssuomessa vastakulttuuriseksi liikkeeksi, johon mihin on osallistunut useampia satoja henkil√∂it√§, mutta mist√§√§n massaliikkeest√§ ei voida puhua. Vastakulttuuristen liikkeiden taustalla on ovat kulttuuriset, poliittiset ja sosiaaliset tekij√§t. N√§inollen Siksi liikkeit√§ tarkastelemalla olisi kenties mahdollista kertoa jotain ‚ÄĚajan hengest√§‚ÄĚ ja kehityssuunnista, jotka koskettavat yhteiskuntaa laajemminkin (Mikola 2008, 86).

 

 

 • 1

  Oikoluku

  Lauseenvastikkeisiin ei tule pilkkua

 • 2

  Oikoluku

  Tämä virke oli kapulakieltä, eli useiden lauseiden yhdistelmiä peräkkäin, jotka tekivät siitä vaikealukuisen ja epäselvän. Jaoin virkkeesi kahdeksi lauseeksi kapulakielen välttämiseksi.

 • 3

  Oikoluku

  Toistit ’näin ollen’ useaan otteeseen. Se ei ole kuitenkaan suositeltava ilmaus tieteellisessä kirjoitustyylissä, joten jättäisin sen kokonaan pois tai korvaisin vaihtoehtoisilla ilmauksilla

2

Henkilökohtainen palaute

Saat henkilökohtaisen parannusehdotuksen, jonka avulla voit tunnistaa ja korjata yleisimpiä virheitäsi.

Tavoitteenamme on auttaa sinua kehittymään paremmaksi kirjoittajaksi.

Valmis parantamaan tekstiäsi?

Kuinka se toimii Hinnat

Kysymyksiä?

Kysy tiimiltämme

Haluatko ottaa yhteyttä meihin suoraan? Olemme aina täällä sinua varten.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Katso kaikki
Ovatko tulokset samat, kuin kouluni tekemän tarkistuksen?

Scribbr Plagioinnin tarkistuksen tulos on 99% sama, kuin koulusi käyttämän Turnitin-tarkistuksen tulos. Scribbr Plagioinnin tarkistus on optimoitu opiskelijoille, joka tarkoittaa, että saat yksityiskohtaisen raportin, jonka avulla voit korjata ja ennalta ehkäistä plagiointia.

Pieni ero

Kouluilla on usein oma tietokanta aikaisemmista opinnäytetöistä. Scribbrillä ei ole pääsyä näihin tietokantoihin. Jos kopioit jotain opinnäytetyöstä, joka ei ole julkisesti saatavilla, Scribbr Plagioinnin tarkistus ei löydä plagiointia, eikä tunnista lähdettä tai sen tietoja.

Kuitenkin suurin osa opinnäytetöistä on julkisesti saatavilla, sillä useilla kouluilla on julkinen tietokanta. Tämä tarkoittaa sitä, että Scribbr Plagioinnin tarkistus löytää myös nämä opinnäytetyöt.

Julkaistaanko asiakirjani (julkisessa) tietokannassa?

Ei, toisin kuin useat muut plagioinnin tarkistustyökalut, Scribbr Plagioinnin tarkistus ei julkaise asiakirjaasi julkisessa tietokannassa.

Tämä tarkoittaa, että koulusi ei koskaan saa tietää sinun käyttäneen Scribbr Plagioinnin tarkistusta.

Heti, kun olet saanut Plagioinnin tarkistuksen tulokset, voit poistaa kaikki tiedot ja asiakirjat Scribbrin palvelimelta.

Mitä lähteitä Scribbr Plagioinnin Tarkistus käyttää?

Scribbr Plagioinnin Tarkistus vertaa tekstiäsi:

 • 60+ miljardiin nykyiseen ja historialliseen web-l√§hteeseen.
 • 30+ miljoonaan artikkeliin tieteellisist√§ l√§hteist√§ ja julkaisuista suurimmilta alan julkaisijoilta.

Tietokannan sisältö on luotu yhteistyössä Turnitinin-järjestelmän kanssa.

Plagioinnin Tarkistuksen tuloksista näet mistä tietokannasta alkuperäinen lähde löytyy.

sources-overview-turnitin

Mitä maksumenetelmiä hyväksytte?

Hyväksymme seuraavat maksumenetelmät:

Luottokortti (Visa, MasterCard, American Express, Maestro ja Diners Club)
Palvelumaksu 2% – 4%.

PayPal
Palvelumaksu 3,5%.

PayTrail
‚ā¨ 0,55

Trustly
Palvelumaksu 1,8%.

Apple Pay
Palvelumaksu 2%.