Väitöskirjasi oikoluku syntyperäisellä puhujalla

Mitä me teemme?

  • Korjaamme kielioppivirheet
  • Parannamme tieteellisen kielen käyttöä
  • Tarkistamme sommittelun ja lähteet

Scribbrin edut

 

Tieteellisen tason väitöskirja

Parhaat ammattilaiset

Ammattilaisemme ovat kouluttettuja lingvistejä. Kaikki ammattilaisemme noudattavat tarkkoja vaatimuksia ja ovat läpäisseet vaativan hakemusprosessin. Sen lisäksi heidät on koulutettu omassa Scribbr-akatemiassamme käsittelemään tieteellisen tason tekstejä. Kaikki ammattilaisemme työskentelevät Scribbr Kehitysmallin kanssa, joka on suunniteltu juuri tieteellisille teksteille.

Runsas kokemus

Olemme erikoistuneet oikolukemaan tieteellisiä tekstejä, arikkeleita, opinnäytetöitä, graduja ja väitöskirjoja. Kolmen vuoden kokemuksellamme opiskelijoiden auttamisesta tiedämme kuinka kirjoittaa ja kehittää minkälaista tieteellistä tekstiä vain. Sen lisäksi Scribbr on käytettävissäsi 365 päivänä vuodessa! Scribbr-tiimimme on aina täällä sinua varten.

Profile picture
Thomas
Perjantai 24. maaliskuuta 2017
Erinomainen

Haluaisin kiittää Tohania oikoluvusta. Hänen kommenttinsa olivat suureksi avuksi. Olen nyt täysin tyytyväinen esseeseeni. Kaiken kaikkiaan Scribbr on mahtava tuki oppilaille, jotka haluavat apua esseiden, opinnäytetöiden tai muiden kirjoitusten kanssa.

Toggle switch
Profile picture
Helena
Maanantai 27. helmikuuta 2017
Oli minulle avuksi!

Palvelu on auttanut minua valtavasti väitöskirjani kanssa. Ammattilaiseni korjasi lauserakenteita ja kirjoitusasua. Kappaleiden lukeminen on nyt valtavasti helpompaa. Hän antoi minulle myös loistavia vinkkejä tulevaisuuden varalle! Loistavaa työtä!! 5 tähteä

Toggle switch
abc

Korjaa kielioppivirheet

Omille virheillesi sokaistuminen: kenelleppä se ei olisi tuttua? Ammattilaisemme käy tekstisi läpi ja korjaa kaikki kirjoitus- ja kielioppivirheet sekä välimerkkivirheet. Sano hyvästit huolimattomille virheille. Ammattilaisemme kiinnittää myös erityistä huomiota yleisimpiin kielivirheisiin.

Tieteellinen tyyli

Ammattilaisemme taitaa tieteellisen kirjoitustyylin tehostaakseen väitöskirjasi argumentteja ja lausuntoja. Hän hyödyntää tätä tietotaitoa asiakirjaasi käsitellessään ja antaa sinulle vinkkejä ja ehdotuksia. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet Scribbr Kehitysmallin.

Tarkistus käyttäen Microsoft Wordin ´Jäljitä muutokset´-työkalua

Ammattilaisemme käyttää Microsoft Wordin Jäljitä muutokset-työkalua oikolukiessaan tekstiäsi. Kaikki muutokset ovat seurattavissa ja kaikki kommentit näkyvät puhekuplina asiakirjan reunalla. Kirjoititko käyttäen LaTeXia? Voimme muuntaa LaTeX-tiedostosi Word-Tiedostoksi. Sen jälkeen ammattilaisemme oikolukee tiedostosi Wordissa, jonka jälkeen voit itse tehdä tarvittavat muutokset LaTeX-tiedostoosi.