Esimerkki kiitospuhe

Olemme laatineet esimerkin kiitospuhe-osiosta opinnäytetyössä, jotta voit nähdä paremmin miltä se voisi näyttää. Pidä mielessä, että tämä osio on lähes poikkeuksetta osa esipuheen.

Mitä kuuluu kiitospuheeseen?

Esimerkki kiitospuhe

Monen intensiivisen kuukauden jälkeen tänään on se päivä: tämän kiitospuheen kirjoittaminen on opinnäytetyöni viimeinen silaus. Tämä prosessi on ollut minulle intensiivinen oppimuskokemus, ei ainoastaan akateemisesti, mutta myös henkilökohtaisella tasolla. Tämän opinnäytetyön kirjoittamisella on ollut suuri vaikutus minuun. Siksi haluan kiittää niitä henkilöitä, jotka ovat auttaneet minua paljon tämän prosessin aikana.
Ensimmäiseksi haluaisin kiittää kollegoitani yhteistyöstä työharjoittelupaikassani Central P:ssä. Te tuitte minua paljon ja olitte aina valmiita auttamaan. Haluaisin erityisesti mainita ohjaajani Central P:llä, Ms. P. Buffayn. Phoebe, haluan kiittää sinua erinomaisesta yhteistyöstä ja kaikista niistä mahdollisuuksista, joita minulla oli tutkimuksen tekemiseen ja myöhemmin opinnäytetyöhön Central P:llä.

Lisäksi haluan kiittää tutoreitani, Messrs. R. Geller:iä ja C. Bing:iä heidän arvokkaista ohjeista minulle. Te todella tarjositte minulle työkalut, joiden avulla kykenin valitsemaan oikean suunnan ja suorittamaan tutkintoni loppuun menestyksekkäästi.

Haluaisin myös kiittää vanhempiani viisaista neuvoista ja sympatiasta. Te olitte aina valmiita auttamaan minua. Lopuksi haluan kiittää ystäviäni. Me emme ainoastaan tsempanneet toisiamme eteentulleiden ongelmien yli, vaan jaoimme myös paljon mu

Kiitos todella paljon, kaikille!

Mika Pikkarainen

Helsinki, Kesäkuu 28, 2016.

Cite this Scribbr article

If you want to cite this source, you can copy and paste the citation or click the “Cite this Scribbr article” button to automatically add the citation to our free Citation Generator.

, I. (28. maaliskuuta 2017). Esimerkki kiitospuhe. Scribbr. Retrieved 19. heinäkuuta 2024, from https://www.scribbr.fi/opinnaytetyon-rakenne/esimerkki-kiitospuhe/

Oliko tämä artikkeli sinusta hyödyllinen?